Totalleverandør

Vi ble etablert allerede i 1992, og har nå vokst til rundt 50 ansatte. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø. Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt prosjekt.

Etto Bygg AS er en totalentrepenør som leverer alt av prosjektoppdrag fra mindre bygg og innvendige endringer til større totalrenoveringsprosjekter. Vi tilpasser teamet av arbeidere til hvert enkelt prosjekt for å imøtekomme prosjekters individuelle behov.

Betong og flisarbeid

Våre dyktige murere tar på seg alle typer betong og flisarbeid. Vi jobber blant annet både med reisning av nye murverk samt rehabilitering og restaurering av eldre reisverk, forskaling og støping. Oppdrag varierer fra murgulv og vegger til flislegging av bad.

Serviceoppdrag

Vi har rundt 18 servicebiler og tar på oss både små og store serviceoppdrag. Vi har som mål å bytte ut alle våre servicebiler til EL på sikt.

Lærlinger

Etto Bygg har vært godkjent lærlingebedrift i over 10 år. Hvert år tar vi inn mellom to til tre lærlinger i forskjellige løp, vi tar også inn voksenlærlinger. Vi er stolte over å kunne bidra med utdanning av framtidens fagfolk. Mange av våre lærlinger blir også tilbudt fast jobb etter endt lærlingetid.

Systemhimling

Systemhimlinger kan brukes på alle typer bygg enten dette er boliger, kontorer eller andre servicebygg. Vi leverer og monterer alle typer systemhimling og kan utføre standardjobber eller tilpasse himlinger som er skreddersydde for akkurat ditt prosjekt.

Etto Bygg har levert systemhimling til forskjellige næringsbygg i over 20 år, våre medarbeidere har mange års erfaring med installering av systemhimling.

Systemhimling hjelper på aukustikken, gir bedre tilgang til ventilasjonsanlegg, rør og elektrisk anlegg om dette skulle bli nødvendig. 

Arbeidsvarsling

Tillatelse og godkjenning for arbeid på og ved vei er også noe vi tilbyr våre kunder og står for selv i Etto Bygg.

HMS

Med mer fokus på HMS i byggebransjen er vi avhengige av å fornye oss og oppdatere rutiner og regler fortløpende. Vi har tett samarbeid med bedriftshelsetjenesten for kvalitetssikring av HMS-arbeidet. Det tilrettelegges for hvert prosjekt og vi står selv for vernerunder med rapporter og registrering i et eget digitalt system.